Ons Netwerk

Via ons netwerk van zelfstandig werkende consultants kunnen wij voor u de optimale combinatie van kennis en ervaring selecteren. Ons netwerk bestaat uit betrouwbare zelfstandig werkende professionals die ieder op hun vakgebied hebben bewezen tot de besten te behoren. Met name op de gebieden projectmanagement, kwaliteitszorg, verandermanagement en training.

Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Bij de intake van een opdracht inventariseren we samen met u de benodigde competenties. Indien nodig roepen we assistentie in van een of meerdere consultants uit ons netwerk.

Via onze contacten kunnen wij u ook helpen bij het vinden van geschikt interim-personeel. Overigens zonder dat de hiervoor bij intermediairs gebruikelijke opslag van 20% tot 30% wordt toegepast! Onze netwerkaanpak vergroot uw én onze kansen op de uitvoering van een succesvolle opdracht.

Enkele Consultants uit ons netwerk

Willem van den Biggelaar

Willem van den Biggelaar

Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire produktontwikkelomgevingen.
Hij is een gecertificeerde ISO 9001 / 13485 en CMDCAS lead auditor. Hij is inzetbaar als kwaliteitsman, Q&R / FDA consultant, assessor of procesverbeteraar.
Pragmatisch en resultaatgedreven.
www.processvision.nl
Sonja de Bruin

Sonja de Bruin

Sonja is consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en eigenaar van Themis Consultancy. Zij verleent diensten op het gebied van kwaliteit in de breedste zin van het woord, aan middelgrote en grote IT bedrijven. Na haar afstuderen in 1993 aan de HTS richting Elektrotechniek, is zij in verschillende rollen binnen multi-disciplinaire IT projecten werkzaam geweest. www.themis-consultancy.nl
Angelo Hulshout

Angelo Hulshout

Angelo is een software/systeemarchitect en trainer/coach, met 15 jaar ervaring in verschillende branches, waaronder medische industrie, consumenten electronica en de bancaire wereld. Naast software- en systeemarchitectuur houdt hij zich bezig met ontwikkeling op het gebied van modelgedreven softwareontwikkeling en codegeneratie. Angelo is beschikbaar voor uitvoerend werk als architect of als trainer en coach voor (aanstaande) software en systeemarchitecten.
www.delphino-consultancy.nl
Sonja de Bruin

Hans Jonker

Hans heeft ruim 25 jaar ervaring in (software) productontwikkeling, waarvan de laatste 11 jaar in process verbeteringen (CMMI-assessor, SCRUM-Master, Prince2-Foundation) in grote en kleine bedrijven. Hij heeft ruime ervaring als QA Officer (ook FDA) en is sinds 2010 officieel ISO 9001/13485 lead auditor. Hij staat bekend om zijn positieve houding en enorme drive om een verandertraject in te gaan en tot een goed einde te brengen. ww.argoconsultancy.eu
Matt Verhaegh

Matt Verhaegh

Matt heeft 25 jaar ervaring en heeft diverse rollen gehad in (software-)ontwikkelprojecten bij grote multinationals en industriële middenbedrijven. Matt is inzetbaar als program/project manager, process (improvement) consultant, quality assurance officer en trainer/coach.
www.comm-it.nl
Han kleyn Winkel

Han kleyn Winkel

Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven. Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems
www.klwinkel.nl